Contact: hello@kaplias.ro
 • Transport gratuit peste 400 RON | Livrare în 1-3 zile
Știm că oamenii sunt diferiți și gusturile pot fi diferite. Ne dorim să privești cu plăcere și admirație lucrările pe care alegi să le introduci în povestea creată în casa ta, așa că dacă după ce ai primit coletul simți că posterele nu sunt ceea ce îți dorești, le poți returna parțial sau total.

 

Poți returna timp de 14 zile calendaristice orice produs neperisabil atâta timp cât acesta nu prezintă urme de folosire sau zgârieturi, îndoituri sau nu este un produs personalizat. Taxa de transport pentru retur este de 17.99 lei și se achită exclusiv de către client, excepție de la această taxă făcând doar cazul în care motivul returului este primirea unui produs defect. În cazul în care produsul returnat nu este conform, te vom contacta pentru detalii.

Procesul de returnare

1. Te rugăm să ne anunți intenția de retur prin email la adresa hello@kaplias.ro . Este foarte important ca în email să menționezi adresa de ridicare a coletului, ziua în care vei putea preda curierului coletul retur, precum și contul IBAN în care să returnăm suma achitată, mai puțin taxele de transport (17.99RON livrare, plus 17.99RON returnare).

Îți vom raspunde prin e-mail în termen de 5 zile lucrătoare, cu instrucțiuni de returnare.

2. Ambalează posterele/ramele sau produsele exact așa cum le-ai primit, cu folie de protecție/ folie cu bule și cutie de carton. Din păcate nu putem returna suma achitată în cazul în care produsele ajung la noi avariate din cauza ambalării incorecte. În cazul posterelor rulate în tub, este obligatorie folia de protecție securizată cu elastice sau stickere care să nu permită desfacerea lor în tub. Returnarea fără aceste măsuri de ambalare face ca posterele să nu poată fi scoase din tub fără a fi îndoite. 

3. Noi vom face solicitare către firma de curierat pentru preluarea returului de la adresa indicată de tine. Curierul te va suna înainte de a ridica coletul. Trebuie doar să înmânezi returul ambalat corect, iar curierul va avea grijă să lipească nota de transport.

4. După ce am primit și verificat returul, în cazul în care totul este în regulă și starea posterelor face posibilă revânzarea lor, vom returna suma achitată, mai puțin taxele de livrare(17.99 RON), respectiv taxa de retur (17.99 RON), în maxim 14 zile, în contul menționat în adresa de email.

____________________________

Produse primite cu defecte sau neconforme

Pentru situația în care produsul a ajuns la tine cu defecte în urma transportului (sticlă spartă, ramă deteriorată, etc) vom încerca înlocuirea produsului sau, dacă nu este posibil, returnarea contravalorii.

Pentru acest caz, este nevoie să ne trimiți o poză cu starea produsului în maxim 48h de la livrare.

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor te rugăm să ne contactezi pe email la hello@kaplias.ro.

Produse neeligibile pentru retur

Nu putem accepta pentru returnare produsele ce prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, etc.

Produsele se pot returna doar prin aceeași metodă de livrare prin care au fost trimise.

Toate produsele care sunt personalizate cu inscripții, texte sau culori în funcție de cerințele clientului nu se pot returna, conform legii, deoarece sunt create pe comandă și nu pot fi revândute.

Refuzul primirii comenzii

În cazul în care, din diverse motive, dorești să refuzi primirea coletului cel mai util este să ne anunți din timp. Dacă refuzul se face fără niciun anunț în prealabil și plata coletului s-a făcut cu cardul, se va returna suma achitată de client, mai puțin taxele de transport (17.99RON livrare, plus 17.99RON taxa de retur). Taxa de retur pentru refuzul primirii coletului sau pentru colete deteriorate intră în responsabilitatea clientului și se achită indiferent de valoarea comenzii. Aceste taxe reprezintă sume pe care noi le achităm la rândul nostru firmei de curierat.

Ca măsură restrictivă pentru clienții care refuză coletul comandat fără un motiv ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora să fie efectuată integral în avans.
Returnarea contravalorii comenzii retur
 1. Se va face în maxim 14 zile lucrătoare din momentul primirii returului la adresa noastră, conform legilor în vigoare.
 2. Returnarea sumei achitate se va face doar prin transfer bancar, într-un cont bancar comunicat de tine prin email.
 3. Pentru orice neclarități referitoare la procesul de returnare a contravalorii, te rugăm să ne contactezi la adresa hello@kaplias.ro
  sediu kaplias.ro
  Despre Kaplias.ro

  Cu pasiune pentru artă și design interior, aducem mai aproape de tine lucrări ale artiștilor grafici, ilustratori sau fotografi și le transpunem în print-uri calitative care vor întregi design-ul spațiului tău preferat, fie că e dormitor, bucătărie, birou sau cafenea.

  În studio-ul Kaplias din Brașov selecționăm cele mai speciale lucrări și pregătim cu grijă fiecare colet care să ajungă la tine cât mai repede.

  Pentru noi arta este orice trezește o emoție sau un sentiment și ne plac pereții îmbrăcați în culori, cuvinte și forme. De fapt, dacă ar fi după noi, n-ar mai exista pereți goi.

  LET ART INSPIRE YOU

  SUS