POSTERE 2+1 GRATIS! Prinde oferta - alegi 3 postere și achiți doar 2!
Contact: hello@kaplias.ro
 • Transport gratuit peste 400 RON | Livrare în 1-3 zile
 • Home
 • Modalitati de livrare


Confirmarea comenzii

În momentul plasării comenzii pe site-ul Kaplias.ro vei primi automat un email cu numărul de înregistrare a acesteia. Acest lucru înseamnă că noi am recepționat comanda și urmează să o procesăm.

Comenzile sunt procesate și livrate în 2-3 zile lucrătoare de la confirmarea plății, cu excepția sărbătorilor sau zilelor libere legale când pot exista întârzieri. 

Procesul de livrare

După ce ai plasat comanda pe site noi vom printa posterele, urmând să le ambalăm cu grijă. Te vom anunța despre stadiul în care se află comanda ta prin intermediul adresei de email din contul tău și/sau SMS.

 • După ce pregătim coletul, îl predăm firmei de curierat.
 • Firma de curierat va livra coletul la adresa pe care ai completat-o în procesul de comandă.
Unde livrăm?

Livrarea posterelor Kaplias se face în orice oraș din România, prin curier rapid, direct la adresa ta.  De aceea, în momentul plasării comenzii este foarte important să verifici toate datele introduse, inclusiv adresa de livrare.

Taxa de livrare:

Pentru comenzile livrate pe teritoriul Românei, taxa de livrare este de 17.99 lei pentru comenzi mai mici de 400 lei. Pentru comenzi peste 400 de lei livrarea este GRATUITĂ.

 1. Curierul va încerca livrarea de 2 ori în zile diferite.
 2. Poți modifica gratuit adresa de livrare, în același oraș, în cazul în care coletul nu este în drum spre livrare către adresa inițială. Te rugăm să anunți orice modificare pe adresa hello@kaplias.ro .
  sediu kaplias.ro
  Despre Kaplias.ro

  Cu pasiune pentru artă și design interior, aducem mai aproape de tine lucrări ale artiștilor grafici, ilustratori sau fotografi și le transpunem în print-uri calitative care vor întregi design-ul spațiului tău preferat, fie că e dormitor, bucătărie, birou sau cafenea.

  În studio-ul Kaplias din Brașov selecționăm cele mai speciale lucrări și pregătim cu grijă fiecare colet care să ajungă la tine cât mai repede.

  Pentru noi arta este orice trezește o emoție sau un sentiment și ne plac pereții îmbrăcați în culori, cuvinte și forme. De fapt, dacă ar fi după noi, n-ar mai exista pereți goi.

  LET ART INSPIRE YOU

  SUS