Contact: hello@kaplias.ro
  • Transport gratuit peste 400 RON | Livrare în 1-3 zile
  • Home
  • Cum înrămez posterele?
Cum înrămăm posterele?
1. Aveți nevoie de un obiect subțire (de exemplu un cuțit de masă, atenție să nu fie ascuțit), îndreptați toate clipsurile negre ca să putem ridica placajul interior al ramei.
2. Dezlipiți folia de pe interiorul protecției de plastic. Atenție! Recomandăm să dezlipiți folia numai când aveți posterul pregătit de înrămare, pentru a evita așezarea prafului pe protecția transparentă care imită sticla. De asemenea, evitați să atingeți plasticul transparent pentru a nu lăsa urme.
3. Așezați posterul, apoi peste acesta, cu grijă, placajul interior al ramei. Este foarte important să vă asigurați că toate clipsurile sunt drepte, cât mai aproape de marginea ramei, astfel placajul va intra perfect în interiorul ramei.
4. Îndoiți cu grijă clipsurile cu același obiect subțire astfel încât să securizați posterul.
4. Dezlipiți folia de protecție de pe exteriorul protecției de plastic, apăsând cu grijă spre marginile ramei. Recomandăm să dezlipiți folia numai când tabloul este pregătit pentru a fi așezat pe perete pentru a evita depunerea prafului.
5. Agățați rama într-un cui, verificați adâncimea ramei pentru a pregăti dimensiunea potrivită a cuiului. Opțional puteți adăuga cârlige, pentru a agăța rama de marginea interioară.
SUS