POSTERE 2+1 GRATIS! Prinde oferta lunii aprilie - alegi 3 postere și achiți doar 2!
Contact: hello@kaplias.ro
  • Transport gratuit peste 400 RON | Livrare în 1-3 zile

Tierra - mini colectia de tablouri texturate

Descoperă frumusețea texturilor organice și accentele subtile de culoare din colecția de tablouri texturate "Tierra"

Suntem ceea ce trăim?

Colecția Tierra - o mini-colecție de 4 tablouri texturate abstracte create ca o reprezentare în culori a unor experiențe care îmbină natura umană cu elemente terestre. Fiecare tablou început cu texturi de alb imperfect, este inspirat de accente subtile de culoare. Fiecare denumire este o poveste distinctă, un răspuns personal și intim. "Tierra Dorada", "Tierra Blanca", "Tierra Azul" și "Tierra Rosa" te îndeamnă să explorezi profunzimea trăirilor și să te conectezi cu acele detalii care adaugă culoare întregii tale experiențe.
Tablourile originale unicat din colecția 'Tierra' sunt create manual de Atelier Kaplias.

 

Tierra Rosa

Soy la rosa que baila con el viento y florece abrazada por el sol.

Sunt trandafirul care dansează cu vântul și înflorește îmbrățișat de soare.

Am folosit nuanțe de roz pastel și accente aurii care dansează cu vântul și razele soarelui, aproape într-un joc ludic. Lucrarea este o invitație la bucurie și frumusețe, la celebrarea momentelor intense de împlinire.

Tierra Azul

Soy el cielo azul, el eco de los sueños y los deseos.

Sunt cerul albastru, ecou al viselor și al dorințelor.

O lucrare care te încurajează să-ți explorezi limitele și să-ți împlinești aspirațiile, pentru că cerul este limita în calea ta spre realizare. Un singur accent de albastru peste texturi albe își face loc pentru împlinire. 

Tierra Blanca

'Soy la danza del viento y la música de la tierra.'

O oglindă a vieții cotidiene, un alb imperfect peste care se așază detaliile și nuanțele subtile ale experienței de zi cu zi, o lucrare care te invită să apreciezi frumusețea subtilă din jurul tău și să trăiești cu grație și mulțumire.

Tierra Dorada

'Soy la arena dorada en la que se escriben las historias de amor.'

Sunt nisipul auriu pe care se scriu poveștile de dragoste.

Nisipul auriu pe care se scriu povești de dragoste - efemeritatea și frumusețea momentelor unice din viață. Este o invitație la romantism și pasiune, care te transportă într-un univers de emoții intense și experiențe vibrante.

Colecția "Tierra" - o oază de inspirație în care fiecare tablou reprezintă o călătorie unică și un răspuns diferit la întrebarea 'Suntem ceea ce trăim?”. Fie că îți dorești să adaugi o notă de rafinament în locuința ta sau să oferi un cadou special, inspiră-te din colecția noastră. Tu cu care răspuns te identifici?

 

VEZI AICI ÎNTREAGA COLECȚIE DE TABLOURI TEXTURATE Tierra


Adauga comentariu

Comentariile sunt moderate


SUS